«Η διαχρονική παρουσία της Εκκλησίας» με τους Αρχιμανδρίτες π. Συμεών Βενετσιάνο και π. Νεκτάριο Καρσιώτη


Διαδικτυακή εκδήλωση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για την παρουσία της Εκκλησίας στον αγώνα του 1821, με ομιλητές τους προϊσταμένους των Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης και Αγίας Σκέπης | Συμμετέχει η Βυζαντινή Χορωδία του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης, υπό τη διεύθυνση του Άρχοντα Υμνωδού, Γεωργίου Χατζηχρόνογλου

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σας προσκαλεί στη διαδικτυακή εκδήλωση «Η διαχρονική παρουσία της Εκκλησίας», την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 και ώρα 19:00.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Καρσιώτης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Σκέπης Παπάγου, Αρχιερατικός Επίτροπος Παπάγου-Ψυχικού και Κωδικογράφος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Για την παρουσία της Εκκλησίας στον αγώνα του 1821 θα μιλήσει ο Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βενετσιάνος, προϊστάμενος του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού και Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η Βυζαντινή Χορωδία του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης, υπό τη διεύθυνση του Άρχοντα Υμνωδού της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, Γεωργίου Χατζηχρόνογλου.

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε από την ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού καθώς και από τη σελίδα του Δήμου στο Facebook.