«Κάνουμε τις αγορές μας με ασφάλεια – Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις»


«Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, ας δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς τους ανθρώπους που ζουν, παράγουν και προσφέρουν στον τόπο μας. Ας κάνουμε τις αγορές μας από τα καταστήματα της πόλης μας, που πραγματικά έχουν τα πάντα, βοηθώντας τις επιχειρήσεις του Δήμου μας να παραμείνουν ζωντανές», αναφέρει μεταξύ άλλων σε μήνυμά του προς τους πολίτες ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού.

Αναλυτικά:

«Ξεκίνησε σήμερα 5 Απριλίου 2021 η επαναλειτουργία των καταστημάτων του λιανεμπορίου, με την αποστολή γραπτού μηνύματος (SMS) στον πενταψήφιο αριθμό 13032 και χρονικό περιορισμό 3 ωρών για τις αγορές και την επιστροφή στο σπίτι και με την τήρηση όλων των μέτρων που προβλέπονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, προκειμένου να είναι ασφαλείς οι εργαζόμενοι και οι πελάτες.

Επιτρέπεται η πώληση εκτός καταστήματος με ραντεβού, με το λεγόμενο click away και η πώληση εντός καταστήματος πάλι με ραντεβού, click in shop, ενώ εντός του καταστήματος θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τετραγωνικά μέτρα.

Στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, ο επιχειρηματικός κόσμος βιώνει μια μεγάλη κρίση και τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να στηρίξουμε όλοι τα καταστήματα της πόλης μας, τις επιχειρήσεις της γειτονιάς μας.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, ας δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς τους ανθρώπους που ζουν, παράγουν και προσφέρουν στον τόπο μας. Ας κάνουμε τις αγορές μας από τα καταστήματα της πόλης μας, που πραγματικά έχουν τα πάντα, βοηθώντας τις επιχειρήσεις του Δήμου μας να παραμείνουν ζωντανές».