Σκαρμούτσος και ΑΝΤ1 στο Χολαργό (vid)


Στα μέρη μας περπάτησε το Σάββατο (3/4) ο δημοφιλής σεφ του ΑΝΤ1, Δημήτρης Σκαρμούτσος, ξεναγώντας μας για τις ανάγκες της εκπομπής του, «Γειτονιές στο Πιάτο», σε «Chilangos», «White Spoon» και «Σταύρο».

Στην εκπομπή που προβλήθηκε το Σάββατο (3/4), ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έρχεται στο Χολαργό, «σε ένα Δήμο με πολλά μαγαζιά, με γαστρονομική ποικιλία και με ανθρώπους που τιμούν και προτιμούν τη γειτονιά τους για την έξοδό τους.

Τρεις άνθρωποι που μεγάλωσαν και συνεχίζουν να ζουν στο Χολαργό έφτιαξαν το “Chilangos”, ένα μεξικάνικο εστιατόριο που φέρνει τα παραδοσιακά πιάτα του Μεξικό στην Αθήνα, με δημιουργικές πινελιές και σύγχρονη μεσογειακή ματιά.

Ακόμα κι αν κάποιος δεν είναι από το Χολαργό, ξέρει σίγουρα το “White Spoon”. Εκεί πηγαίνει ο Δημήτρης, σε ένα μέρος που ξεκίνησε μεν με την απλότητα του συνοικιακού μαγαζιού, κατάφερε δε να γίνει talk of the town, με υψηλές προδιαγραφές και εκλεκτά πιάτα, καφέ και ποτά.

Τέλος, συζητά με την κυρία Βασιλική στην “Ψησταριά ο Σταύρος” και μαθαίνει τα μυστικά για το καλό κρέας και το σωστό ψήσιμο».