Στο Δημαρχείο ο νέος Διοικητής του Α.Τ. Χολαργού-Παπάγου


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού και συνάντηση με το Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, πραγματοποίησε την Τρίτη (6/4) ο νέος Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χολαργού-Παπάγου, Νικόλαος Καλαμίδας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση της περιοχής και τη διατήρηση του αισθήματος ασφαλείας των δημοτών σε ό,τι αφορά την πάταξη της παραβατικότητας και τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης. Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ο νέος Διοικητής ανέφερε πως θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, χαρακτήρισε τα θέματα τάξης και ασφάλειας ύψιστης προτεραιότητας για κάθε περιοχή, ενώ συμφωνήθηκε η συνεχής επικοινωνία για την επίλυση των διάφορων προβλημάτων, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της περιοχής.

Παράλληλα, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ευχαριστεί για τη συνεργασία την τέως Διοικήτρια του Τμήματος, Δήμητρα Αθανασοπούλου, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής.