Στο Χολαργό τα φιλικά προετοιμασίας της Εθνικής Γυναικών


Στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» και πιθανότατα με τηλεοπτική κάλυψη οι δύο επίσημες φιλικές αναμετρήσεις με την Ουγγαρία (27/5 & 29/5), στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το επερχόμενο FIBA Women’s EuroBasket 2021 που θα διεξαχθεί σε Γαλλία και Ισπανία, το διάστημα 17-27 Ιουνίου.

Θυμίζουμε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Βασίλη Μασλαρινού έχει κληρωθεί να συμμετάσχει στον β’ όμιλο της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στη Βαλένθια, με αντιπάλους το Μαυροβούνιο (17/6, 16:00), τη Σερβία (18/6, 13:00) και την Ιταλία (20/6, 19:00).

Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους οι «γαλανόλευκες» θα αντιμετωπίσουν σε δύο φιλικούς αγώνες την ομάδα της Ουγγαρίας, την Πέμπτη 27 και το Σάββατο 29 Μαΐου 2021, με τα παιχνίδια να φιλοξενούνται στο ανακαινισμένο κλειστό του Χολαργού στο λόφο Τσακού.

Μάλιστα, με επιστολή της στην ΕΡΤ η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ζητά να προβληθούν τα δύο αυτά ματς Εθνικής Γυναικών, ευχαριστώντας παράλληλα το Δήμο Παπάγου-Χολαργού για την παραχώρηση του γηπέδου.

H σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απέστειλε επιστολή προς την ΕΡΤ ζητώντας την προβολή των δύο επίσημων φιλικών παιχνιδιών της Εθνικής Γυναικών με αντίπαλο την Ουγγαρία που θα διεξαχθούν την Πέμπτη (27/05) και το Σάββατο (29/05) στο κλειστό του Χολαργού.

Παράλληλα, η ΕΟΚ ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, για την παραχώρηση του γηπέδου και τη διευκόλυνση που παρέχει στην Εθνική Γυναικών».