ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Μόνο για αθλητές το Νταμάρι αλλά ο φύλακας θα ελεγχθεί»


Μόνο για τα αθλητικά σωματεία και τους αθλητές στίβου το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Νταμάρι και όχι και για τους απλούς πολίτες, για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ, Θανάση Αυγουρόπουλο, με τον αρχαιότερο Δημοτικό Σύμβουλο της περιοχής να τονίζει μέσω του «Μένουμε Χολαργό» (menoumeholargo.gr) πως ο φύλακας που έστειλε τη μητέρα με το παιδί της να παίξουν μπάλα στο δρόμο θα ελεγχθεί πειθαρχικά.

Αναλυτικά:

Απάντηση στην ανάρτηση: «Μην παίζετε μπάλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, παίξτε στο δρόμο»

Σας ενημερώνω πως στο συγκεκριμένο γήπεδο, επιτρέπεται μόνον στα Αθλητικά Σωματεία να το χρησιμοποιούν για προπονήσεις και αγώνες ποδοσφαίρου για τα Παιδικά, Εφηβικά & Ανδρικά Τμήματα, που συνοδεύονται και εποπτεύονται από τους Προπονητές και τους υπεύθυνους των Σωματείων.

Επίσης το χρησιμοποιούν και οι αθλητές όλων των ηλικιών των τοπικών Σωματείων Στίβου.

Εκτός από τους συγκεκριμένους αθλητές, πάντα με συνοδούς, δεν επιτρέπεται το ποδόσφαιρο αποκλειστικά για λόγους ασφαλείας και αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος, ειδικά σε παιδιά.

Υπόψη πως για όλους τους Δημότες και Κατοίκους του Δήμου μας, οποιασδήποτε ηλικίας, επιτρέπεται να χρησιμοποιούν για την άθλησή τους τρεις εξωτερικούς διαδρόμους του στίβου, όλες τις ώρες που είναι ανοιχτό το γήπεδο.

Όσο για αυτό που καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού πως ο φύλακας «τους έστειλε για μπάλα στο δρόμο», αναμφισβήτητα δεν έχει δοθεί παρόμοια οδηγία και ο φύλακας θα ελεγχθεί.

Θανάσης Αυγουρόπουλος
Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ