Νέα έκθεση από τη Φωτογραφική Ομάδα


Από το Σάββατο 26 Ιουνίου έως την Τρίτη 6 Ιουλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον 1ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού.

Αναλυτικά:

Φωτογραφική Ομάδα Παπάγου – Χολαργού

Σεμινάρια Φωτογραφίας
Photoshop – Lightroom – Premiere

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Φωτογραφική Ομάδα Παπάγου – Χολαργού σας καλεί στην φωτογραφική έκθεση των μαθητών της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 26 Ιουνίου έως την Τρίτη 6 Ιουλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός).

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα είναι το Σάββατο 26 Ιουνίου και ώρα 20:00 στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου όπου θα δοθούν και οι τίτλοι συμμετοχής στους μαθητές των σεμιναρίων.

Οι ώρες λειτουργίας θα είναι καθημερινά 11:00-14:30 και 18:30-21:00.

Οι φωτογράφοι θα είναι εκεί για να σας ξεναγήσουν στα έργα τους, καθώς επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα μαθήματα Φωτογραφίας, Photoshop, Lightroom και Premiere Pro.

Στο χώρο θα εισέρχεται ο αριθμός επιτρεπόμενων ατόμων με βάση τα τετραγωνικά του εκθεσιακού χώρου, όπως θα προβλέπεται από τον νόμο εκείνη τη περίοδο.

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο χώρο. Κατά την είσοδο στο χώρο θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση καθώς επίσης θα γίνεται και καταγραφή στοιχείων.

Για πληροφορίες και εγγραφές στα σεμινάρια και το workshop επικοινωνήστε μαζί μας με τους εξής τρόπους: