Ολόγυμνος άνδρας στο Χολαργό προκαλεί πανικό στους περίοικους – Συμπλοκή και με την ΕΛ.ΑΣ. (vid)


Συναγερμός το πρωί (06:30) της Τρίτης (8/6) στην Άμεση Δράση για άνδρα, περίπου 50 ετών, που κυκλοφορούσε δημόσια ολόγυμνος στις οδούς Αναστάσεως και Αριστοφάνους, προκαλώντας τους διερχόμενους και σταματώντας την κυκλοφορία των οχημάτων | Στα χέρια και με τους αστυνομικούς, οι οποίοι προσπαθούσαν επί 20 λεπτά να τον ακινητοποιήσουν

Συναγερμός το πρωί (06:30) της Τρίτης (8/6) στην Άμεση Δράση για άνδρα, περίπου 50 ετών, που κυκλοφορούσε δημόσια ολόγυμνος στον Κάτω Χολαργό, περιοχή όπου και διαμένει, όπως στη συνέχεια αποδείχθηκε.

Αρχικά, ο συγκεκριμένος άντρας έκανε βόλτες έξω από την είσοδο του πάρκινγκ του Υπουργείου Μεταφορών, επί της οδού Αναστάσεως. Έβριζε και προκαλούσε τους διερχόμενους, έχοντας σταματήσει παράλληλα και την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του opinionleader.gr, άρχισε να περιφέρεται στη γειτονική οδό Αριστοφάνους, προκαλώντας τρόμο και πανικό στους περίοικους, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Μισή ώρα αργότερα έφτασαν τρία περιπολικά, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν για είκοσι (20) περίπου λεπτά να τον ακινητοποιήσουν. Υπήρξε μάλιστα και συμπλοκή, όταν ο ολόγυμνος άνδρας επιτέθηκε, χειροδικώντας, σε δύο από αυτούς.

Στο σημείο έφτασε συγγενικό του πρόσωπο, διαβεβαιώνοντας μάλιστα τους αστυνομικούς ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ότι είναι η πρώτη φορά που εμφανίζει παραβατική συμπεριφορά.

πηγή