Περιφράζει ομπρέλα και πάρκινγκ νεκροταφείου ο Αποστολόπουλος


Με απ’ ευθείας ανάθεση και ύστερα από σχετικά παράπονα πολιτών η διοίκηση Αποστολόπουλου περιφράζει εντός του καλοκαιριού με κιγκλιδώματα την ομπρέλα του μεγάλου πάρκου Παπάγου και το υπαίθριο πάρκινγκ-αλάνα του νεκροταφείου Χολαργού, βάζοντας τέλος στις… θορυβώδεις νυχτερινές εξορμήσεις της νεολαίας της περιοχής στα εν λόγω σημεία.

Την αποκάλυψη έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης (23/6) ο ίδιος ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, ύστερα από επίκαιρη ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης, Παναγιώτη Δεμέστιχα.

Ο κ. Αποστολόπουλος σημείωσε πως έχει ανοιχτεί κωδικός στον προϋπολογισμό του Δήμου για τις παρεμβάσεις αυτές, με τη μελέτη του έργου να είναι ήδη υπό σύνταξη.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι δύο χώροι, οι οποίοι κατά τις νυχτερινές ώρες είθισται να μετατρέπονται σε υπαίθρια… club, αναμένεται άμεσα να οριοθετηθούν και να κλειδώνονται από ανθρώπους του Δήμου, με την όποια ευθύνη από εκεί και ύστερα να βαραίνει τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.