Σαββατοκύριακο με Car Wash στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου!


«Επειδή ξέρουμε ότι θέλετε να μας δείτε, να τα πούμε από κοντά, αλλά και να καλύψετε αυτό το κενό που σας άφησε η απουσία της Βραδιάς Μπύρας λόγω της γενικότερης κατάστασης, το Σάββατο 26 & την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιηθεί ένα Car Wash για τα φορτηγά, τα τζιπ, τα αμάξια, τις μηχανές και τα μονόκυκλά σας», αναφέρουν στο σχετικό μήνυμά τους προς όλους οι Παπαγιώτες Πρόσκοποι της οδού Ιωνίας 4.

Και συμπληρώνουν:

«Το καλοκαίρι έφτασε και αυτό που περιμένουμε κάθε καλοκαίρι αυτή την περίοδο είναι η αγαπητή σε όλους μας Βραδιά Μπύρας. Δυστυχώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω της γενικότερης κατάστασης.

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΙΨΑΜΕ…

Επειδή ξέρουμε ότι θέλετε να μας δείτε, να τα πούμε από κοντά, αλλά και να καλύψετε αυτό το κενό που σας άφησε η απουσία της Βραδιάς Μπύρας, το Σάββατο 26 & την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιηθεί ένα Car Wash!!!

Τα έμπειρα χέρια των μελών του Συστήματός μας είναι έτοιμα να προσφέρουν ένα μοναδικό Spa περιποίησης στα αγαπημένα σας οχήματα, λίγο πριν τα χρησιμοποιήσετε για να σας μεταφέρουν στους εξωτικούς προορισμούς των διακοπών σας…

!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ !!!

Επειδή ξέρουμε ότι η αναμονή σε οτιδήποτε είναι πικρή, φροντίσαμε και για αυτό. Στο χώρο θα υπάρχει και καντίνα για τους πεινασμένους!!!

Ελάτε να μιλήσουμε από κοντά, για αυτά που έρχονται το καλοκαίρι από τα τμήματα, για μια νέα χρονιά που έρχεται γεμάτη ελπίδα και όρεξη για περιπέτεια.

Σας περιμένουμε όλους, με τα φορτηγά σας, τα τζιπ σας, τα αμάξια σας, τις μηχανές σας, τα μονόκυκλά σας!».