ΣΚΑ ΓΙΑ ΝΤΑΜΑΡΙ: «Ακάλεστοι στα εγκαίνια, από ένα Δήμο που λειτουργεί μεροληπτικά»


Δριμεία επίθεση κατά της διοίκησης Αποστολόπουλου και από το Σύλλογο Κλασικού Αθλητισμού Χολαργού-Παπάγου, με τους ανθρώπους του ΣΚΑ να στηλιτεύουν μέσω ανακοίνωσης τις κακοτεχνίες από τις οποίες χαρακτηρίζεται το δήθεν ανακατασκευασμένο Β’ Δημοτικό Στάδιο στο Νταμάρι, κατηγορώντας παράλληλα ευθέως τη Δημοτική Αρχή και για μεροληψία έναντι του έτερου στιβικού συλλόγου της πόλης (ΓΑΣΧ), με τον αποκλεισμό του ΣΚΑ από τα εγκαίνια του σταδίου αλλά και τους αγώνες «Τάσος Ξένος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (2/6) ο ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου:

«Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε από τον τοπικό Τύπο ότι στις 9/6 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του δημοτικού σταδίου στο Λόφο Τσακού (Νταμάρι) σε συνδυασμό με τη διοργάνωση των αγώνων “Τάσος Ξενος”.

Λιγότερο από 2 χρόνια από την ολοκληρωτική ανακατασκευή του Σταδίου (τοποθέτηση ταρτάν, νέα κάγκελα περιμετρικά κ.λπ.), χρειάστηκαν έργα της τελευταίας στιγμής για να είναι έτοιμο. Έργα που μαρτυρούν τις κακοτεχνίες τις ανακατασκευής.

Έργα που κράτησαν το στάδιο κλειστό για 5 μέρες, σε μια περίοδο όπου ο σύλλογός μας προετοιμάζεται για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των αγωνιστικών κατηγοριών και εξακολουθούν να δυσκολεύουν το έργο μας καθώς το μισό στάδιο παραμένει κλειστό.

Έργα που θα μπορούσαν να γίνουν την περίοδο όπου όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι ήταν σε αναστολή και δεν υπήρχαν αγώνες.

Έργα, για την αναγκαιότητα των οποίων έχουμε αναφερθεί σαν Σύλλογος ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.

Έργα όμως τα οποία ξεκίνησαν άμεσα για να πραγματοποιηθούν οι αγώνες “Τάσος Ξένος”, όπου θα συνδυαστούν με τα εγκαίνια του σταδίου.

Εγκαίνια ενός δημοτικού σταδίου, με καλεσμένο και συνδιοργανωτή έναν μόνο σύλλογο στίβου.

Ο ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου, που στον 3ο χρόνο λειτουργίας του αριθμεί περισσότερους από 650 αθλητές/δημότες μας και δραστηριοποιείται μάλιστα στο εν λόγω Στάδιο, δεν έχει ενημερωθεί καν για τα εγκαίνια.

Η επιλογή του Δήμου να συνδιοργανώσει τα εγκαίνια με τους αγώνες “Τάσος Ξενος”, αποκλείοντας έτσι όλα τα άλλα σωματεία από μία γιορτή του Αθλητισμού, αποδεικνύει ακόμα μια φορά ότι λειτουργεί μεροληπτικά.

Ο ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου, παραμένει σταθερός στις αξίες και στα ήθη του, για την προώθηση του αθλητισμού στους νέους, και ειναι κοντά στο Δήμο και τους δημότες για οτιδήποτε χρειαστεί».