Απών από τον απολογισμό ο Τούτουζας, με «βέλη» προς Αποστολόπουλο


«Ευλογούμε τα γένια μας» ο απολογισμός των πεπραγμένων της διοίκησης Αποστολόπουλου για το έτος 2020 σύμφωνα με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, με τον Δημήτρη Τούτουζα να… βγάζει στη σέντρα τη Δημοτική Αρχή Παπάγου-Χολαργού για μία σειρά από θέματα που καθημερινά υποβαθμίζουν ολοένα και περισσότερο την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Συγκεκριμένα:

«Ευλογούμε τα γένια μας» ο απολογισμός των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για το έτος 2020

Σε μία προσπάθεια ανάδειξης των όσων η δημοτική αρχή έχει πράξει κατά τα δύο χρόνια διακυβέρνησης του δήμου μας, ετοιμάζεται να παρουσιάσει για ακόμα μία φορά μία κακοστημένη φιέστα στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

Μία φιέστα κατά την οποία η ίδια είναι θιασάρχης και πρωταγωνιστής, με μακροσκελείς εισηγήσεις των εκάστοτε αρμοδίων και με τις υπόλοιπες παρατάξεις να παίζουν τον ρόλο του κομπάρσου, δίνοντας τους το λόγο για 5 και 10 λεπτά έκαστη!

Ο ορθός απολογισμός των δράσεων και των πεπραγμένων οφείλει να γίνεται στο πλαίσιο της αυτοκριτικής και του εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ των μελών του συμβουλίου, και όχι στην στείρα παρουσίαση των αυτονόητων θεμάτων που καλείται η εκάστοτε αρχή να επιλύσει.

Το γεγονός ότι τα ΚΕΠ Παπάγου και Χολαργού δεν έχουν το απαραίτητο προσωπικό, ώστε όχι μόνο η λειτουργία τους να είναι αποτελεσματική για τους δημότες αλλά και να μην ταλαιπωρούνται οι ίδιοι με τον τεράστιο όγκο δουλειάς που έχουν, είναι σίγουρα ένα θέμα που θα έπρεπε να συζητηθεί.

Οι ελάχιστοι εργαζόμενοι δεν δύνανται να εξυπηρετήσουν τους πολίτες του Παπάγου και του Χολαργού, επομένως η ενίσχυση του ανθρωπίνου δυναμικού των ΚΕΠ όφειλε να είναι ένα από τα βασικά μελήματα της διοικούσας αρχής.

Επίσης ένα άλλο άλυτο πρόβλημα, που σίγουρα δεν θα παρουσιαστεί στον σημερινό απολογισμό, είναι η έλλειψη προσωπικού και στις μονάδες καθαριότητας του δήμου, με αυτονόητο αποτέλεσμα την κακοσμία της πόλης μας!

Τα καλογυρισμένα βίντεο και οι καλοστημένες φωτογραφίες από έργα που ολοκληρώθηκαν και παραδίδονται, δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από ευφάνταστες εικόνες που σκοπό έχουν να καλύψουν την κακή ποιότητα των έργων αυτών.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί η φιέστα για «τις επείγουσες εργασίες συντήρησης του γηπέδου στο Αθλητικό Κέντρο «Αντώνιος Πολύδωρας» στο Λόφο Τσακού (ενός καινούργιου γηπέδου), οι οποίες απεδείχθησαν καλές μόνο για την φωτογράφηση! Σχεδόν ένα μήνα μετά το ταρτάν (το οποίο και ήθελαν να συντηρήσουν) έχει φουσκώσει, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για τον κόσμο που αθλείται εκεί και μετατρέπει το γήπεδο σε παγίδα τραυματισμού!

Εξαιτίας όλων των προαναφερθέντων δεδομένων και επειδή ως επικεφαλής της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σκοπός μου είναι να εκπροσωπώ με σεβασμό και σοβαρότητα τους συνδημότες που με τίμησαν, δεν θα παρευρεθώ στην σημερινή φιέστα-συνεδρίαση.

Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η εξέταση της ουσίας και όχι η συμμετοχή μας σε επιφανειακές παρουσιάσεις που σκοπό έχουν να διασκεδάζουν εντυπώσεις!

Δημήτρης Τούτουζας
Επικεφαλής Συνδυασμού «Συν-Πολις Παπάγος-Χολαργός»