Απών και χωρίς προτάσεις ο Τούτουζας σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή


Σκληρή ανακοίνωση-απάντηση από πλευράς διοίκησης Αποστολόπουλου στη χθεσινή (8/7) ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης αναφορικά με τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, με την Περικλέους να καλεί τον κ. Τούτουζα, από το να είναι απών ή απλός θεατής, να καταθέτει τις προτάσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά:

ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΤΟΥΤΟΥΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Τούτουζα, ο οποίος κατακρίνει τη δημοτική αρχή για φιέστα στην ειδική συνεδρίαση του απολογισμού των πεπραγμένων του 2020.

Κύριε Τούτουζα,

Όσα παρουσιάστηκαν στη συνεδρίαση, οι 280 σελίδες στις οποίες αποτυπώνεται το έργο της δημοτικής αρχής, είναι η αλήθεια όσο και αν σας ενοχλεί.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες από έργα που ολοκληρώθηκαν όπως ο ίδιος λέτε στην ανακοίνωσή σας, είναι επίσης η αλήθεια που προφανώς δεν θέλετε να δείτε ούτε να ακούσετε.

Μιλάτε για εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των μελών του δημοτικού συμβουλίου, ενώ δεν μπήκατε καν στον κόπο να συμμετέχετε στη συνεδρίαση.

Για ποια συνεργασία και για ποιο διάλογο μιλάτε; Αλήθεια ποιες είναι οι προτάσεις της παράταξής σας τα δυο τελευταία χρόνια;

Μας αποκαλείτε θιασάρχη με πρωταγωνιστή τις μακροσκελείς εισηγήσεις.

Να σας ενημερώσουμε αν δεν το γνωρίζετε, ότι οι εισηγήσεις συντάσσονται από τις υπηρεσίες του δήμου. Εμμέσως λοιπόν αποκαλείτε πρωταγωνιστές του θιάσου το προσωπικό του δήμου μας. Θεωρείτε πως οι εισηγήσεις δεν αποτυπώνουν το έργο της δημοτικής αρχής;

Όσο και αν δεν θέλετε να το δείτε, το 2020 ήταν ένα από τα πιο παραγωγικά έτη των τελευταίων δέκα χρόνων στον Δήμο μας.

Εκτελέσαμε μεγάλο μέρος του τεχνικού προγράμματος, απορροφήσαμε 2.191.377 ευρώ από χρηματοδοτήσεις και παραδώσαμε στους πολίτες μας πολύ σημαντικά έργα όπως:

 • Αντικατάσταση του συνόλου του οδοφωτισμού του Δήμου.
 • Εγκατάσταση λυόμενου στεγάστρου (μπαλονιού) στα ανοιχτά γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού «Αντώνιος Πολύδωρας».
 • Εκσυγχρονισμός του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού (τοποθέτηση ταρτάν έξι διαδρομών στον στίβο, νέου δικτύου ηλεκτροφωτισμού, νέα περίφραξη κ.ά.).
 • Αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου ΕΑΚ Παπάγου, στο Αθλητικό Κέντρο «Βασίλειος Ξύδης» (τοποθέτηση ξύλινου παρκέ, αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού κ.α.).
 • Τοποθέτηση ξύλινου παρκέ στο Γυμνάσιο Λύκειο Παπάγου, αναβάθμιση χώρων ιατρείου κλπ
 • Κατασκευή Πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως και παιδικής χαράς.
 • Κατασκευή Παιδικής χαράς στο Πάρκο «Στρατάρχου Αλ. Παπάγου».
 • Συντηρήσεις Σχολείων.

Ενώ είναι σε εξέλιξη:

 • Κατασκευή έργων αποχέτευσης ομβρίων λεκάνης απορροής οδού Υγείας στην Κοινότητα Παπάγου
 • Λειτουργική και Αισθητική Αναβάθμιση της οδού Βουτσινά
 • Κατασκευή του Πολυιατρείου – ΚΑΠΗ της Κοινότητας Παπάγου
 • Αναβάθμιση του 1ο Λυκείου Χολαργού

Όσον αφορά στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας, λειτούργησαν και λειτουργούν υποδειγματικά παρά τις δυσκολίες της περιόδου.

Σας καλούμε κ. Τούτουζα από το είσαστε απών ή απλός θεατής, να καταθέτετε τις προτάσεις σας στο Δημοτικό Συμβούλιο.