Κάλεσμα αφύπνισης για τους εμβολιασμούς απευθύνουν στο Δήμο οι «8 Προτάσεις»


Μεταξύ άλλων, η παράταξη Κουγιουμτζόπουλου ζητά από τη Δημοτική Αρχή να εκπονήσει άμεσα εκστρατεία παρακίνησης για τους εμβολιασμούς, καθώς και να ανακοινώνει σε εβδομαδιαία βάση τα κρούσματα ολόκληρου του Δήμου.

Αναλυτικά:

«Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και του Υπουργού Εσωτερικών και να συμμετάσχει στην καμπάνια για τους εμβολιασμούς, που έχουν ξεκινήσει όλοι οι Δήμοι της Ελλάδας.

Την καλούμε άμεσα να ενεργοποιήσει, επιτέλους, τα Δημοτικά Ιατρεία και να ανοίξει τηλεφωνικό κέντρο για την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των πολιτών για κάθε ιδιαίτερη περίπτωση.

Την καλούμε να ενεργοποιήσει τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς σε όλα τα άτομα που έχουν ανάγκη, όπως έχουν κάνει εκατοντάδες Δήμοι.

Την καλούμε άμεσα, πριν τις διακοπές, να εκπονήσει εκστρατεία παρακίνησης και εν όψει 4ου κύματος, να ανακοινώνει στα Social Media σε εβδομαδιαία βάση, επιτέλους, τα κρούσματα του προαστίου μας και να ξεκινήσει ψεκασμούς στους κοινόχρηστους χώρους, στους αθλητικούς χώρους και στα σχολεία όπου συνωστίζονται οι νέοι.
#covid19 #emvolio».