Χωρίς στάθμευση στον παράδρομο για 10 ολόκληρες ημέρες


Από Φανερωμένης έως Αριστοτέλους, λόγω εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών.

Για τις εκτεταμένες εργασίες στον παράδρομο της λεωφόρου Μεσογείων, το «Μένουμε Χολαργό» (menoumeholargo.gr) σας είχε ενημερώσει ήδη από τις 18 Αυγούστου.

Το Σάββατο (21/8) ήταν η σειρά του Δήμου Παπάγου-Χολαργού να εκδώσει σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

Eγκατάσταση νέου δικτύου οπτικών ινών κατά μήκος του παράδρομου της Λ. Μεσογείων, από την οδό Φανερωμένης έως την οδό Αριστοτέλους

Την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021 θα ξεκινήσουν εργασίες εγκατάστασης νέου δικτύου οπτικών ινών κατά μήκος του παράδρομου της Λ. Μεσογείων, από την οδό Φανερωμένης έως την οδό Αριστοτέλους, οι οποίες θα διαρκέσουν έως 2/9, στα ακόλουθα σημεία:

  • Στο ύψος της συμβολής της Λ. Μεσογείων με την οδό Φανερωμένης.
  • Στο τμήμα μεταξύ των οδών Πυθαγόρα και Σωκράτους.
  • Στο τμήμα μεταξύ των ο.α. 274 και 276.
  • Από το ύψος της συμβολής με τον ο.α. 282 έως το ύψος της συμβολής με την οδό Αριστοτέλους.Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οποίες θα υλοποιηθούν τμηματικά, θα γίνεται δεξιά κατάληψη του οδοστρώματος του παράδρομου της Λ. Μεσογείων.

Η κυκλοφορία στον παράδρομο της Λ. Μεσογείων θα πραγματοποιείται στο εναπομείναν, μη καταληφθέν, πλάτος του οδοστρώματος, ενώ θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στα τμήματα του παράδρομου κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των σχετικών εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.