Δεύτερη θέση στην Ελλάδα για Κατέρη-Κοντακιώτη!


Άλλη μία σπουδαία διάκριση στο beach volley για το δίδυμο του ΑΣ Παπάγου, με τις νεαρότερες όλων Κατερίνα Κατέρη και Αγγελική Κοντακιώτη να φτάνουν ως τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley Κ17 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (31/7-1/8) στη Ρόδο, λυγίζοντας εκεί από το φαβορί της διοργάνωσης, Πιτσιγκώνη-Ζαφειρίου, με 2-0 σετ.

Το σχετικό ΔΤ αναφέρει:

Σπουδαία διάκριση στο beach volley για Κατέρη-Κοντακιώτη!

Άλλη μια διάκριση στο beach volley για το δίδυμο Κατερίνα Κατέρη-Αγγελική Κοντακιώτη. Το Σαββατοκύριακο 31/07-01/08 συμμετείχαν στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley K17 που έγινε στη Ρόδο. Οι αθλήτριες του ΑΣ Παπάγου παρότι ήταν η μικρότερη ηλικιακά ομάδα στη διοργάνωση έκαναν αρκετές ανατροπές, δείχνοντας ψυχικά αποθέματα κι έφτασαν στον τελικό. Εκεί αντιμετώπισαν το φαβορί της διοργάνωσης από τη Θεσσαλονίκη Πιτσιγκώνη-Ζαφειρίου όπου ηττήθηκαν με 2-0 (21-8, 21-10) σετ.

Αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια στις δύο αθλήτριες και τις οικογένειές τους για τη στήριξη που τους παρέχουν. Αμφότερες έχουν μεγαλώσει στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, ενώ έχουν ξεκινήσει το βόλει εδώ και πολλά χρόνια στον ΑΣ Παπάγου.

Κάθε καλοκαίρι αφιερώνουν αρκετό χρόνο προπόνησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δε σταματήσαν να προπονούνται (σύμφωνα με τα πρωτόκολλα) ούτε στην περίοδο του lockdown κάτι που δείχνει τη διάθεση των δύο κοριτσιών να προχωρήσουν αθλητικά.

Στο σημείο αυτό αξίζουν ευχαριστίες στον κ. Κώστα Ταμπουρατζή για τη διευκόλυνσή που τους παρείχε στη χρήση των γηπέδων του IBeach στου Παπάγου, για την προπόνησή τους.

Η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στη Ρόδο (σε άλλη περιοχή του νησιού) με αποτέλεσμα οι τελικοί να διεξαχθούν χωρίς ρεύμα. Το εμπόδιο αυτό δε στάθηκε ικανό να χαλάσει τη γενικότερη οργανωτική επιτυχία των αγώνων.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα.

Πλέον, τα βλέμματα στρέφονται σε μια άλλη αθλήτρια του ΑΣ Παπάγου, τη Λαμπρινή Γεωργαντά, που μαζί με τη συμπαίκτριά της, Λουκία Παυλοπούλου, αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΔΑ στην ηλικιακή κατηγορία Κ19 και θα συμμετάσχουν το προσεχές τριήμερο (06-08/08) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πρέβεζα.