Φινάλε στο βάθρο για Γκικόκα-ΓΑΣΧ! (pics)


Τρίτη στο σύνθετο ατομικό με 65.700 βαθμούς η Έιρα-Λάουρα Γκικόκα του ΓΑΣ Χολαργού, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο στεφάνι, τη δεύτερη στη μπάλα και τις κορίνες και την τρίτη στην κορδέλα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Νεανίδων που διοργανώθηκε στο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου και με το οποίο ολοκληρώθηκε επιτυχώς μια δύσκολη χρονιά για το τμήμα αγωνιστικής ρυθμικής του συλλόγου.

Αναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ

ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 28/07-01/08/2021

Μία δύσκολη χρονιά έκλεισε με επιτυχίες για τον σύλλογό μας, Γ.Α.Σ. Χολαργού, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Νεανίδων, το οποίο διοργανώθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου.

Η αθλήτρια του συλλόγου μας, Έιρα-Λάουρα Γκικόκα, κατέκτησε την 3η θέση στο Σύνθετο Ατομικό συγκεντρώνοντας 65,700 βαθμούς κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση συνολικά αφού ήρθε 1η στο στεφάνι, 2η στη μπάλα, 2η στις κορίνες, 3η στην κορδέλα.

Μπράβο σε όλες τις αθλήτριες του συλλόγου μας και στις προπονήτριές τους, Νέλλη Ασένοβα, Τζωρτζίνα Μπότση και Γωγώ Αργύρη στο μπαλέτο, για τη μεγάλη προσπάθειά τους, παρότι είχαν ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για τα φετινά πρωταθλήματα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς, που στήριξαν και στηρίζουν τα παιδιά τους να παραμείνουν κοντά στο άθλημα που αγαπούν!

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι ελπίζοντας ότι η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι με καλύτερες προϋποθέσεις, υγεία και πολλά χαμόγελα!