ΣΚΑ Χ-Π: Απολογισμός χρονιάς και νέο πρόγραμμα προπονήσεων


Τον δικό τους απολογισμό για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε (2020-2021) δημοσίευσαν την Πέμπτη (19/8) στην ιστοσελίδα του συλλόγου οι προπονητές του ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου | Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων της νέας σεζόν (2021-2022) για όλες τις ηλικίες, στα Αθλητικά Κέντρα Χολαργού και Παπάγου

Συγκεκριμένα:

Απολογισμός χρονιάς λίγο πριν την έναρξη της νέας 2021-2022

Μέσα από τις δυσκολίες της χρονιάς που πέρασε καταφέραμε να πρωταγωνιστήσουμε σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες. Οι αθλητές μας, με «εξοπλισμό» τη θέληση, το πείσμα και την επιμονή, κατάφεραν να διακριθούν και να πλασαριστούν ανάμεσα στους κορυφαίους της χρονιάς που πέρασε.

Αριθμήσαμε είκοσι τρεις τελικούς στα πανελλήνια πρωταθλήματα, στους δεκάξι από τους οποίους καταταγήκαμε στη δωδεκάδα, σε δέκα από αυτούς στην εξάδα και ανεβήκαμε στο βάθρο δύο φορές, κατακτώντας ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο, ενώ τρεις αθλητές μας σημείωσαν κορυφαίες επιδόσεις Πανελλαδικά στα αγωνίσματά τους και σχεδόν όλοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε επίδοση!

Πολλά συγχαρητήρια:

Κυριάκος Σκάρπας, Ευτύχιος Μεσολωράς, Κωνσταντίνος Πιπέρας, Νικήτας Ασημομύτης, Ελένη Στέφου, Σπύρος Φλουρέντζου, Κωνσταντίνος Πυλαρινός, Ειρηναίος Ανδρικόπουλος, ΞανθήΤσίκου, Ηλιάνα Γκανούτα, Βικτώρια Κουλάκου, Μάριος Μεσολωράς, Νικόλας Παπαλέξης, Αντώνης Κορομπίλης, Γιώργος Κολιός, Δημήτρης Ρούσσος, Γεράσιμος Πυλαρινός, Οδυσσέας Κοτσαμπάς, Μυρτώ Τσουλογιάννη, Βίβιαν Παπαδογεωργάκη, Βασιλική Καλαντζάκου, Ειρήνη Βάντενμπεργκ, Τόνια Καρκανεβάτου, Μαντώ Παπαποστόλου, Μαργαρίτα Πυλαρινού, Ιωάννα Ευθυμίου.

Στα διασυλλογικά πρωταθλήματα, μαζί με τους αθλητές που προαναφέρθηκαν, έδωσαν το δικό τους στίγμα και άφησαν υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον, Νίκος Περράκης, Μαρισόφη Μπαμπίλη, Λάζαρος Σωτηριάδης, Κωνσταντίνα Τζιούμα, Τζίνα Κυριακίδη, Μαρία Κολώτου, Θωμαή Βλαχοπούλου, Νεφέλη Πεϊκίδη, Περικλής Ασημομύτης, Κωνσταντίνος Μούρτος.

Μεγάλες «επιδόσεις» όμως είχαμε και από τους πρωταθλητές μας στις εισαγωγικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο. Οι πρωταθλητές μας περιμένουν με αγωνία τις βάσεις εισαγωγής και είναι έτοιμοι να επανέλθουν στην ενεργό δράση! Μελίνα Δούδαλη, Έμιλυ Ισραελιάν, Μενέλαος Λομβαρδάς, Νικόλας Μανιάτης, Ελένη Μελά.

Το τμήμα των υποψηφίων για την εισαγωγή στα ΣΕΦΑΑ, τις στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας είχε ποσοστό επιτυχίας στα αγωνίσματα 93%!

Στα τμήματα ακαδημιών και προαγωνιστικών τμημάτων προσπαθήσαμε διαδικτυακά να μείνουμε κοντά παρέχοντας μια μορφή παιχνιδιού προπόνησης μέσα από την οθόνη.

Ελπίζουμε τη φετινή χρονιά με περίσσια θέληση και όρεξη να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να συνεχίσουμε το «έργο» μας στους αγωνιστικούς χώρους με πρωταγωνιστές εσάς τους ίδιους!

Πρόγραμμα 2021-2022

Συνεχίζουμε για 4η χρονιά δυναμικά με ένα πλήρες πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες, σε δύο στάδια του Δήμου μας, Παπάγου (Αθλητικό Κέντρο) και Χολαργού (Λόφο Τσακού-Νταμάρι).

Ημερομηνίες έναρξης προπονήσεων:

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α’/Β’ κ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Α’: 6/9/2021

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Β’ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: 1/9/2021 (λόγω αγωνιστικής δραστηριότητας)

Ομάδα αντοχής: 25/8/2021 με ατομικά προγράμματα προπόνησης (λόγω Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος 31/10/21)

1) Αθλητικό Κέντρο Παπάγου

Ακαδημίες Α’/Β’: Οι ενδιαφερόμενοι με την αίτηση εγγραφής θα πρέπει να δηλώνουν τμήμα προτίμησης (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή ή Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο. Θα υπάρχει η δυνατότητα συμπλήρωσης τριών προπονήσεων ανά εβδομάδα με έξτρα προπονήσεις στο Στάδιο Χολαργού (ακολουθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα στο Χολαργό)

Προαγωνιστικό Β’: Θα υπάρχουν κριτήρια επιλογής, όσον αφορά τις ώρες και τον καταρτισμό των τμημάτων προπόνησης.

2) Λόφος Τσακού Χολαργός (Νταμάρι)

Προαγωνιστικό Β’ κ Αγωνιστικά Τμήματα: Θα υπάρχουν κριτήρια επιλογής, όσον αφορά τις ώρες και τον καταρτισμό των τμημάτων προπόνησης.

Ομάδα Φυσικής Κατάστασης: Δημιουργείται ομάδα ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων

Υποψήφιοι Πανελλήνιων Εξετάσεων: Οι υποψήφιοι θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τις δύο ομάδες προπόνησης.

Τα τμήματα θα σχηματιστούν ανάλογα με τον αριθμό των ενδιαφερομένων.

Επικοινωνία με τον ΣΚΑ: