Μικρά-μικρά από το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης (21/9)


Οι μ.ό. μαθητών στα Σχολεία, ο αριθμός των εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς, τι θα γίνει με τα έργα στο 1ο Λύκειο Χολαργού, το ποσοστό των εμβολιασμένων στο Δήμο, τα άσχημα μαντάτα για το γήπεδο ποδοσφαίρου του Παπάγου και οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή της Ημέρας των Συλλόγων.

ΣΧΟΛΕΙΑ: Στους 20 μαθητές ο μ.ό. των μαθητών ανά τάξη στα σχολεία του Δήμου. 20 μαθητές ανά τάξη στα Δημοτικά, 22,6 στα Γυμνάσια, 22,3 στα Λύκεια. 21 μαθητές ο μ.ό. των τμημάτων στο 1ο Δημοτικό Χολαργού. 18 μαθητές ο μ.ό. των τμημάτων στο 2ο Δημοτικό Χολαργού. 17 μαθητές ο μ.ό. των τμημάτων στο 3ο Δημοτικό Χολαργού. 14 τμήματα σχολείων με 25 παιδιά, 12 τμήματα σχολείων με 24 παιδιά.

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ-ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: 140 βρέφη και 230 νήπια (σύνολο 370) έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα στους Βρεφονηπιακούς-Παιδικούς Σταθμούς, εκ των οποίων τα 192 μέσω ΕΣΠΑ.

1ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Κοινή επιτροπή Δήμου και Περιφέρειας θα αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τη συνέχιση των εργασιών στο 1ο Λύκειο Χολαργού, με το Δήμο να απορρίπτει συμπληρωματική αυξητική σύμβαση της τάξεως του 40% που αξίωσε ο νυν ανάδοχος.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ: Με βάση τα επίσημα στοιχεία της 7ης Σεπτεμβρίου 2021, το ποσοστό των εμβολιασμένων στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού ανέρχεται στο 80,66%, ενώ στο 84,57% διαμορφώνεται το ποσοστό μαζί με εκείνους που έχουν ήδη κλείσει το ραντεβού τους για την α’ δόση.

ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ: Κανένα θετικό νέο προς το παρόν ως προς την ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου της οδού Κύπρου, με επιπλέον «αγκάθι» την υπαγωγή της ευρύτερης περιοχής στο Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή, που έχει ως συνέπεια το «στοπ» σε οποιαδήποτε οικοδομική δραστηριότητα και την αναστολή των αδειών σχετικών εργασιών.

ΗΜΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ: Στις 2 Οκτωβρίου 2021, στον Φοίβο του Μεγάλου Πάρκου Παπάγου, η καθιερωμένη ετήσια Ημέρα των πάσης φύσεως Συλλόγων που εδρεύουν στο Δήμο.