Νέες διεθνείς διακρίσεις για τα κορίτσια του ΓΑΣΧ! (pics)


Πρωτιές, μετάλλια και πολλά χαμόγελα για τις αθλήτριες του τμήματος αγωνιστικής αεροβικής του ΓΑΣ Χολαργού, Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα και Σοφία Παππά, οι οποίες εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα και το σύλλογο στο διεθνές όπεν αεροβικής που πραγματοποιήθηκε στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας από 27 έως 29 Αυγούστου 2021.

Αναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΠΕΝ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ ΠΛΟΒΝΤΙΒ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
27-29/8/2021

Επιτυχίες και μετάλλια, χαμόγελα και πρωτιές για τις αθλήτριες του ΓΑΣ Χολαργού, Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Σοφία Παππά, που στελεχώνουν την Εθνική Ελλάδος επεφύλασσε το Διεθνές Όπεν Αεροβικής που έγινε στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, 27-29/8/2021.

Στον προκριματικό του ατομικού νεανίδων, η Αιμιλία Αυγητίδου κατέλαβε τη 17η θέση σε σύνολο 45 αθλητριών, με 19,050 βαθμούς.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδoς, Σοφία Παππά, κατετάγη 13η, με 19,350 βαθμούς στο ατομικό γυναικών.

Στους προκριματικούς προκρίθηκαν ως πρώτες οι αθλήτριές μας και στο τρίο νεανίδων και στην πεντάδα νεανίδων. Και στον τελικό του αγωνίσματος στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο, ανέβηκε και η πεντάδα νεανίδων με τις Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή, Δέσποινα Καλυβέζα, Μαγδαληνή Μπάρλου, συγκεντρώνοντας 19,500 βαθμούς, καθώς και το τρίο νεανίδων με τις Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή, που κατέκτησαν τη νίκη με 19,850 βαθμούς.

Το διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας αποτέλεσε για τις αθλήτριες τον πρώτο αγώνα έπειτα από περίπου δύο χρόνια, αλλά και μία καλή εμπειρία εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει στο Πέζαρο της Ιταλίας σε δύο εβδομάδες.

Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και τον προπονητή του ΓΑΣ Χολαργού και Εθνικό Προπονητή, Δημήτρη Πολύζο.

Καλή δύναμη για τους επόμενους αγώνες.