Έρχονται… τα ΜΑΤ στο 2ο Γυμνάσιο!


Την έλευση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου (23/10) έξω από το 2ο Γυμνάσιο Χολαργού προανήγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης (20/10) ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, σε μια ύστατη προσπάθεια από πλευράς Δήμου για την αποτροπή των παράνομων νυχτερινών πάρτι στον προαύλιο χώρο του σχολικού συγκροτήματος.

Παράλληλα, ο κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε για τα επίσημα έγγραφα που απέστειλε επί του θέματος εντός της εβδομάδας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, καθώς και στον Διοικητή του ΑΤ Χολαργού-Παπάγου αλλά και τον Προϊστάμενο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής.

Βγάζοντας μάλιστα… στη σέντρα τους Διευθυντές των σχολείων της οδού 17ης Νοεμβρίου, τονίζοντας πως θεωρούν λανθασμένα πως δεν φέρουν ευθύνη για το τι συμβαίνει στους χώρους της δικής τους δικαιοδοσίας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση, με τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες των περίοικων να έχουν μάλιστα ενταθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.