Μπάσκετ με αμαξίδια στο 4ο Δημοτικό! (pics)


Έναν διαφορετικό αγώνα μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Τετάρτη (13/10) στο προαύλιο του σχολείου τους οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Χολαργού, με την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδια ΑΣΚΑ Αμαρουσίου να προσφέρει απλόχερα σε όλους ένα πραγματικό μάθημα ζωής.

Αναλυτικά:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΤΗΝΟΥ 4 – 15562

14/10/2021

Την Τετάρτη 13/10/2021 η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδια ΑΣΚΑ Αμαρουσίου @Marousi Wheellchair Basketball, ήρθε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού!!!

Η ομάδα αποτελείται από ΑΜΕΑ αθλητές αλλά και αρτιμελείς αθλητές που αγωνίζονται όμως σε αμαξίδια!

Οι μαθητές του σχολείου παρακολούθησαν αγώνα Μπάσκετ με Αμαξίδια, έπαιξαν και συνομίλησαν με τους αθλητές γνωρίζοντας μέρος της καθημερινότητας των ΑΜΕΑ.

Μια δράση με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας και με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Παπάγου Χολαργού για την μεταφορά των αθλητικών αμαξιδίων.

Ευχαριστούμε όλους όσους αγκάλιασαν αυτή την ιδέα και κυρίως τους γονείς του Συλλόγου μας για την συνεισφορά τους στη Δωρεά μας προς την ομάδα του Αμαρουσίου για την κάλυψη των αθλητικών αναγκών τους.

Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 6 Νοεμβρίου, θα είμαστε όλοι στις κερκίδες!

Ευχαριστούμε @Marousi Wheellchair Basketball για το μάθημα ζωής!

Για να γνωρίσετε κι εσείς την ομάδα που μας επισκέφτηκε μπορείτε να αναζητήσετε το ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε με τίτλο No Heroes και στις σελίδες τους στο facebook/instagram: