Παρ’ ολίγον αυτοκτονία με… άρωμα Χολαργού


Μία 48χρονη γυναίκα που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της στο παραλιακό μέτωπο της Αναβύσσου, αφού πρώτα επισκέφθηκε το σπίτι του αποθανόντος πατέρα της στο Χολαργό, διέσωσαν την περασμένη εβδομάδα δύο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, τους οποίους συνεχάρη δια ζώσης το πρωί του Σαββάτου (2/10) ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Συνάντηση με δύο αστυνομικούς που έσωσαν 48χρονη γυναίκα η οποία έπεσε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει, είχε το Σάββατο (2/10) ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μία 48χρονη γυναίκα, η οποία προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της βουτώντας στη θάλασσα, έσωσαν δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Πρόκειται για τον αρχιφύλακα Επαμεινώνδα Παπαγεωργίου και τον υπαρχιφύλακα Αριστείδη Δερβέναγα.

Οι δύο άνδρες της ΔΙΑΣ πήραν σήμα για γυναίκα που βρίσκεται σε κίνδυνο στο παραλιακό μέτωπο της Αναβύσσου.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από οδηγό ταξί που τη μετέφερε, ο οποίος διέκρινε ότι η γυναίκα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και διατρέχει κίνδυνο.

Η γυναίκα κατέβηκε από το ταξί και κινήθηκε προς τη θάλασσα.

Εκεί την πρόλαβαν οι δύο αστυνομικοί.

Στη θέα τους, ωστόσο, η 48χρονη άρχισε να κολυμπά προς τα βαθιά.

Αρχικά βούτηξε στη θάλασσα ο πρώτος αστυνομικός, ο οποίος πάλεψε με τη γυναίκα που αντιστεκόταν στη διάσωσή της, ενώ στη συνέχεια βούτηξε και ο δεύτερος, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να τη βγάλουν σώα στη στεριά.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα είχε πάει νωρίτερα στο σπίτι του πατέρα της που δεν βρίσκεται πια στη ζωή στο Χολαργό.

Από εκεί πήρε μία φωτογραφία του και στη συνέχεια πήγε στην Ανάβυσσο με το ταξί.

Οι δύο αστυνομικοί κλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (2/10) στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, εκεί όπου ο ίδιος τους συνεχάρη.