Παρουσίαση βιβλίου από το Σύλλογο Πελοποννησίων


Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Χολαργού και ο Δήμος Γορτυνίας διοργανώνουν την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού την παρουσίαση του βιβλίου των κ.κ. Δημητρίου Θ. Κανελλόπουλου και Ιωάννη Μ. Μιχαλακόπουλου, με τίτλο: «Ιωάννης Θεοφιλόπουλος ή Καραβόγιαννος (1790-1885), ο Γορτύνιος αγωνιστής της στεριάς και της θάλασσας».

Αναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Χολαργού και ο Δήμος Γορτυνίας διοργανώνουν την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού (Λεωφ. Περικλέους 55) την παρουσίαση του βιβλίου των κ.κ. Δημητρίου Θ. Κανελλόπουλου και Ιωάννη Μ. Μιχαλακόπουλου με τίτλο:

Ιωάννης Θεοφιλόπουλος ή Καραβόγιαννος (1790-1885)
Ο ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ…

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Dr. Μιχαήλ Μπουρούνης, M.D., PhD, Αντιναύαρχος Ιατρός ε.α. Π.Ν. και ο κ. Παναγιώτης Φουράκης, Διδάκτωρ Ιστορίας – Εκπαιδευτικός.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Πέννυ Καλύβα, Δημοσιογράφος-Εκδότης.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την διάθεση του βιβλίου θα δοθεί για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων του Δήμου Γορτυνίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Φίλιππος Τακόπουλος
Πρόεδρος Συλλόγου Πελοποννησίων Χολαργού

Σημείωση: Οι κλειστές αίθουσες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού λειτουργούν ως αμιγείς χώροι, για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο. Για την είσοδο του κοινού στις αίθουσες θα τηρείται σειρά προτεραιότητας και είναι απαραίτητα: Η χρήση μάσκας, η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε πιστοποιητικού νόσησης και πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).