Βυθισμένος στο σκοτάδι και τα σκουπίδια ο Χολαργός


Πιο σκοτεινή και πιο βρώμικη από ποτέ η αγαπημένη μας πόλη, με τις καταγγελίες και τα παράπονα των πολιτών να κάνουν σε καθημερινή πλέον βάση την εμφάνισή τους στα ηλεκτρονικά τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και τα social media.

Και δεν είναι μόνο το απόλυτο σκοτάδι, παρά τον… έξυπνο και πολυδιαφημισμένο νέο οδοφωτισμό του Αποστολόπουλου, που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες -μεταξύ άλλων και- σε 25ης Μαρτίου, Σαρανταπόρου, 17ης Νοεμβρίου, Φανερωμένης, Μιλτιάδου και Σκοπέλου.

Δεν είναι μόνο το καθημερινό ξεχείλισμα των κάδων απορριμμάτων και τα διάσπαρτα σκουπίδια πάσης φύσεως που κατακλύζουν δρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες και πάρκα.

Είναι η γενικότερη πια αγανάκτηση της πλειοψηφίας των κατοίκων και δημοτών, οι οποίοι βλέπουν τον αγαπημένο τους Χολαργό να έχει μετατραπεί σε κάτι που, δυστυχώς, μόνο την πόλη που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν δεν θυμίζει.

Είναι η κούραση και το τέλμα που ξεκάθαρα πλέον χαρακτηρίζουν μια Δημοτική Αρχή που ό,τι ήταν να δώσει, το έδωσε.

Καλές οι (αυτο)φωτογραφίσεις με κάθε ευκαιρία, καλά τα εγκαίνια μεταξύ… συγγενών, φίλων και παρατρεχάμενων, η πραγματική διοίκηση ωστόσο ενός («καλλικρατικού», μάλιστα) Δήμου, βρίσκεται εκεί έξω, στα στενά και τις γειτονιές του Χολαργού και του Παπάγου.

Αυτά τα στενά και αυτές τις γειτονιές που για τον μονίμως απόντα Ηλία Αποστολόπουλο και την κουστωδία του συνεχίζουν να παραμένουν ξεχασμένα και στο έλεος του Θεού.

Δεν μας αξίζει μια τέτοια διοίκηση.

Και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Για το «Μένουμε Χολαργό»,
Μανώλης Χάλκος