Φαρμακευτικό υλικό στα σχολεία από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Χολαργού-Παπάγου


Στη δωρεά φαρμακευτικού υλικού σε όλα τα σχολεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), ύψους 2.500 ευρώ, προχώρησε το Περιφερειακό Τμήμα Χολαργού-Παπάγου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συνολικά είκοσι έξι (26) πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν όλα όσα πρέπει να έχουν τα σχολεία, όπως οινόπνευμα, φυσιολογικό ορό, βαμβάκι, αντισηπτικό διάλυμα, παυσίπονα, αντιπυρετικά, ηλεκτρολύτες, επιδέσμους, αυτοκόλλητα ράμματα, γάντια, μάσκες κ.ά., παρέλαβαν την Πέμπτη (18/11) διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Το φαρμακευτικό υλικό παραδόθηκε στους υπεύθυνους από τον Πρόεδρο του Παραρτήματος, Γιάννη Φράγκο και την Ταμία, Αλεξάνδρα Παπασαββίδου, ενώ παρούσα ήταν και η Μάρω Πατσαρίση, μέλος του ΔΣ, καθώς και η κ. Μαυροφοράκη, νοσηλεύτρια και επί 40 έτη ενεργό μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Παράλληλα, εκπρόσωπος των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού έδωσε χρήσιμες οδηγίες για τις πρώτες βοήθειες και εξετάστηκε το ενδεχόμενο διοργάνωσης μαθημάτων πρώτων βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στα σχολεία του Δήμου μας.