Με 20 θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης (10/11)


Αντικατάσταση μελών στα ΔΣ των δημοτικών Νομικών Προσώπων, ανέγερση 3ου Νηπιαγωγείου Χολαργού, τεχνικό πρόγραμμα 2022, τοπικό σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων και κοπή 8 δέντρων και στις δύο Κοινότητες μερικά από τα σημαντικότερα θέματα της 17ης -τακτικής- συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 (18:00).

Θυμίζουμε ότι οι συνεδριάσεις του ανώτατου δημοτικού οργάνου μεταδίδονται ζωντανά μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.hellasnews.tv/live22/

Αναλυτικά:

1. Επικύρωση πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, υπ’ αριθμ. 14/2021 ειδικής και 15/2021.

i. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΑΓΟΜΕΝΕΣ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

2. Παραχώρηση του οικοπέδου επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο Ο.Τ. 117Α, πλήρους κυριότητας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, στις «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.», για την ανέγερση του 3ου Νηπιαγωγείου Χολαργού.

ii. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

3. Διαπιστωτική Πράξη για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» – εκλογή Αντιπροέδρου.

4. Διαπιστωτική Πράξη για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» – εκλογή Αντιπροέδρου.

5. Διαπιστωτική Πράξη για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού (Δ.Ο.Π.Α.Π.)» – εκλογή Αντιπροέδρου.

6. Διαπιστωτική Πράξη για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής Παπάγου-Χολαργού (Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.)» – εκλογή Αντιπροέδρου.

7. Διαπιστωτική Πράξη για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου «Αρχείο-Μουσείο παλαιών χαρτών και χαρακτικών Αττικής».

8. Καθορισμός θέσεων πρακτικής άσκησης φοιτητών ΤΕΙ στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

9. Έγκριση παράτασης συμφωνητικού μίσθωσης του περιπτέρου επί της Λ. Μεσογείων 158 στην Κοινότητα Παπάγου.

10. Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας, για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης του περιπτέρου στην πλατεία Ελευθερίας της Κοινότητας Παπάγου.

11. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 82/2021 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού (Δ.Ο.Π.Α.Π.)», περί τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.

iii. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

12. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2022.

iv. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

13. 5η αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2021.

14. Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης Προϋπολογισμού και Στοιχείων Ισολογισμού 3ου τριμήνου 2021.

15. Καθορισμός ύψους αποζημίωσης Προέδρων, Αντιπροέδρων και μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. και Δ.Ο.Π.Α.Π. για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις.

v. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

16. Ορισμός Προέδρου και Εκπροσώπου Παραγωγικών Τάξεων στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.

17. Τροποποίηση Κανονισμού Λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

18. Έγκριση του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού με το Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού (ΙΥΠ), για την υλοποίηση των δράσεων που προβλέπονται στην προγραμματική συμφωνία μεταξύ του ΙΥΠ και της UNICEF στην Ελλάδα, με τίτλο «Μετάβαση από την ιδρυματική φροντίδα στη φροντίδα σε επίπεδο Τοπικής Κοινότητας – Υποστήριξη των ενοίκων μέσα από ατομικά θεραπευτικά πλάνα – πρωτογενής και δευτερογενής πρόληψη ιδρυματοποίησης παιδιών σε κίνδυνο.

vi. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

19. Έγκριση Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

vii. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ

20. Εξέταση αιτημάτων κοπής δέντρων επί των οδών:

Κοινότητα Χολαργού

α. Ασπασίας 79 και Βεντούρη,

β. Βεντούρη 13 και Ασπασίας,

γ. Μελπομένης 10.

Κοινότητα Παπάγου

α. Εφέσου 31,

β. Ασπασίας 6,

γ. Καρανίκα 3,

δ. Παπαρόδου 46,

ε. Παπαρόδου 42.