Στο βάθρο του 5ου Μεσογειακού Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε 2-4 Ιουνίου στη Μερσίνα της νότιας Τουρκίας ανέβηκαν με τα γαλανόλευκα της χώρας μας οι αθλήτριες του τμήματος αγωνιστικής και αεροβικής ρυθμικής του ΓΑΣ Χολαργού, Έιρα-Λάουρα Γκικόκα και Αριάδνη Γραμμένου.
Αναλυτικά:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ
5ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ COMEGYM
ΜΕΡΣΙΝΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, 2-4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022
ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!
ΔΥΟ (2) ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ!!!
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ:
- 3η θέση και Χάλκινο μετάλλιο, η αθλήτρια του αγωνιστικού ρυθμικής Έιρα-Λάουρα Γκικόκα στις κορίνες και χάλκινο με την ελληνική ομάδα στο σύνθετο ομαδικό. Αναλυτικά, η Έιρα-Λάουρα Γκικόκα κατέλαβε την 3η θέση στις κορίνες με 27.300 β., την 4η στο στεφάνι με 27.200 β. και την 5η στην κορδέλα με 23.950 β.
ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ:
- 2η θέση και Ασημένιο μετάλλιο, η αθλήτρια του αγωνιστικού αεροβικής, Αριάδνη Γραμμένου ως μέλος του τρίο νεανίδων, που κατέλαβε τη 2η θέση με 18.550.
Αισθανόμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι και συγχαίρουμε τόσο τις αθλήτριές μας για αυτή τους την επίδοση και την επιτυχία τους όσο και τους προπονητές Νέλλη Ασένοβα της αγωνιστικής ρυθμικής και Δημήτρη Πολύζο της αγωνιστικής αεροβικής για τη μεγάλη προσπάθειά τους.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες που ακολουθούν.



