Το όνομα του Χρήστου Πετράκη παίρνει το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΔΑΠΑΧΟ

Σε «Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παπάγου-Χολαργού “Χρήστος Πετράκης”» ονοματίζεται και επίσημα από το Δήμο η βάση της ΔΑΠΑΧΟ και της τοπικής πολιτικής προστασίας στους πρόποδες του Υμηττού.

Την απόφαση αυτή έλαβε, μεταξύ άλλων, ομόφωνα κατά την έκτακτη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο της 29ης Αυγούστου 2022, το οποίο συνεκλήθη αποκλειστικά με αφορμή το θάνατο του 61χρονου μέχρι πρότινος Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας και Ασφάλειας του Δήμου, Χρήστου Πετράκη.

Πέραν τούτου, το όνομα του εκλιπόντος αναμένεται να λάβει και ένα από τα δεκάδες παρατηρητήρια που βρίσκονται επί του Υμηττού και τα οποία στελεχώνονται ως επί το πλείστον από τους ακάματους εθελοντές της Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού, της ομάδας δηλαδή που ο Χρήστος Πετράκης υπηρέτησε από διάφορα πόστα με ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση τα τελευταία χρόνια της ζωής του.