Τιμά την επέτειο του «Όχι» ο Όμιλος «Πολιτεία Παπάγου-Χολαργού»

«Ταξίδι» στο χρονικό της εποποιίας του «Όχι», μέσα από φωτογραφίες, κείμενα, ντοκουμέντα, ήχους και μουσική, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου (Ελ. Βενιζέλου 1) | Μια εκδήλωση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, Δημήτρη Οικονόμου (Πρόεδρος «Πολιτείας Παπάγου-Χολαργού») και των συνεργατών του

Το σχετικό κάλεσμα αναφέρει:

«Ο Όμιλος “Πολιτεία Παπάγου-Χολαργού” τιμά την επέτειο του ΟΧΙ με εκδήλωση που διοργανώνει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου, οδός Ελ. Βενιζέλου 1, με ομιλητή το δημοσιογράφο και πρώην Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Χολαργού, Παναγιώτη Μακρίδη.

Στην εκδήλωση με τίτλο «28 Οκτωβρίου: μια Δευτέρα αλλιώτικη απ’ τις άλλες», οι θεατές μεταφέρονται ογδόντα δύο χρόνια πίσω στο χρόνο, γνωρίζουν την εποχή, τις συνθήκες, την καθημερινότητα, τα πρόσωπα, αλλά και τα γεγονότα, μικρά και μεγάλα, που οδήγησαν σε μια από τις πιο μεγαλειώδεις στιγμές του ελληνισμού στον 20ο αιώνα, μέσα από εικόνες, φωτογραφικό υλικό, τραγούδια και ηχητικά ντοκουμέντα.

Το αφιέρωμα πλαισιώνεται με ζωντανή μουσική. Η Άννα Μελίτη, με την αέρινη φωνή της και ο Γιώργος Σχοινάς στο πιάνο, ερμηνεύουν γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια του ’40.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ».