Με 9 ευρώ/ώρα και φέτος η είσοδος στο παγοδρόμιο

Αναλυτικά ο τιμοκατάλογος χρήσης και η περίοδος λειτουργίας του Christmas Festival Park στο κεντρικό πάρκο Χολαργού (Δημοτικό Καφέ), όπως αυτά υπερψηφίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης (16/11).

Από 1 Δεκεμβρίου 2022 έως 31 Ιανουαρίου 2023 αναμένεται να λειτουργήσει και φέτος στο κεντρικό πάρκο Χολαργού (Δημοτικό Καφέ) το Christmas Festival Park, στο πλαίσιο των ευρύτερων ετήσιων Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Όπως κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε στην πρόσφατη (16/11) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο τιμοκατάλογος χρήσης του Χριστουγεννιάτικου πάρκου στην καρδιά της πόλης αναμένεται και φέτος να ανέλθει σε:

    • Παγοδρόμιο: 9 ευρώ/ώρα το άτομο.
    • Ψυχαγωγικά παιχνίδια: 3 ευρώ/άτομο.
    • Πακέτο για 2 παιχνίδια: 5 ευρώ/άτομο.

Παράλληλα, θα παραδοθούν για τους απόρους, τους πολύτεκνους και τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου 300 κουπόνια/δωρεάν εισιτήρια για 1 παιχνίδι ή 1 ώρα παγοδρόμιο, τα οποία και θα διανέμονται από την Κοινωνική Υπηρεσία στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού.