ΓΑΣΧ-ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: «Χρυσοί» στη Χαλκίδα Ζαντιώτης-Ορφανίδου! (pics)

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν Ιωάννης Ζαντιώτης-Χατζούδας και Αικατερίνη Ορφανίδου στο αγώνισμα του Μικτού Σύνθετου Τόξου Ανδρών-Γυμαικών, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου 2022 στην ευβοϊκή πρωτεύουσα.

Αναλυτικά:

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ,
ΧΑΛΚΙΔΑ, 10-11/12/2022

Με πολύ καλές εμφανίσεις, επιδόσεις, θέσεις και μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ.Χ. που διεξήχθη στη Χαλκίδα 10-11/12/2022.

Αναλυτικότερα:

  • Ορφανίδου Αικατερίνη: 3η θέση και Χάλκινο μετάλλιο στο Σύνθετο Γυναικών Α.
  • Ζαντιώτης-Χατζούδας Ιωάννης: 4η θέση στο Σύνθετο Τόξο Ανδρών Α.
  • Ζαντιώτης-Χατζούδας Ιωάννης – Ορφανίδου Αικατερίνη: 1η θέση και Χρυσό στο Μικτό Σύνθετου Τόξου Ανδρών-Γυναικών.
  • Ζαντιώτης-Χατζούδας Ιωάννης – Κορωναίος Ραφαηλ – Νούσης Φαίδων: 2η θέση και Αργυρό μετάλλιο στο Ομαδικό Σύνθετο Τόξο Ανδρών Α.
  • Συμμετοχή κατέγραψαν επίσης στα ατομικά αγωνίσματα της κατηγορίας τους οι: Λαμπράκης Δημήτρης, Νούσης Φαίδων, Κορωναίος Ραφαήλ, Λαμπράκης Ιωάννης και Κουρής Αλέξανδρος.

Στο πλευρό των αθλητών μας ήταν ο Προπονητής του συλλόγου μας και Ομοσπονδιακός Προπονητής, Αλέξανδρος Παμβουξόγλου.

Συγχαρητήρια σε όλους, Προπονητή, Αθλήτριες και Αθλητές για τις μοναδικές στιγμές χαράς και υπερηφάνειας που μας προσφέρετε. Όλη η οικογένεια του ΓΑΣ Χολαργού και ειδικά της Τοξοβολίας σάς εύχεται καλή συνέχεια στη μεγάλη σας προσπάθεια!