ΓΑΣΧ-ΣΤΙΒΟΣ: Η νέα γενιά είναι εδώ! (pics)

Ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο, θέσεις στην οκτάδα και 5η θέση στη βαθμολογία των αγοριών ανάμεσα σε 82 συλλόγους για τον ΓΑΣ Χολαργού, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 που διεξήχθη 17-18 Ιουνίου 2023 στη Χαλκίδα.

Το σχετικό ΔΤ αναφέρει:

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

21/6/2023

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16
ΧΑΛΚΙΔΑ 17-18/6/2023

1 αργυρό, 1 χάλκινο, θέσεις στην οκτάδα και 5η θέση στη βαθμολογία των αγοριών ανάμεσα σε 82 συλλόγους

Ένα ονειρεμένο διήμερο για το σύλλογό μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας κάτω των 16 ετών!!!

Σε ένα πρωτάθλημα με πάρα πολλές συμμετοχές και με υψηλότατο βαθμό δυσκολίας, οι μικροί μας εκκολαπτόμενοι πρωταθλητές πραγματοποίησαν τρομερή εμφάνιση με συγκομιδή 2 μετάλλια (1 αργυρό και 1 χάλκινο), πολλά πλασαρίσματα στην οκτάδα των αγωνισμάτων τους και καταπληκτικές επιδόσεις, που έδωσαν στο σύλλογό μας την 5η θέση στη βαθμολογία των αγοριών, ανάμεσα σε 82 συλλόγους!!!

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο 14χρονος Ιμπραήμ Μαμπτούχ στο αγώνισμα των 300μ. με νέο ατομικό ρεκόρ 38″33!!

Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στην κατοχή του Παναγιώτη Σκαρμέα, που μετά από έναν φοβερό αγώνα στο άλμα εις ύψος κατάφερε να περάσει το 1,79 και να κάνει νέο ατομικό ρεκόρ!!

Επίσης, ξεχώρισε ο Δημήτρης Λιόντος στα 1000μ. που πήρε την 4η θέση με 2’46″11, ο Χρήστος Πατέλης στα 100μ. εμπόδια που κατέκτησε την 6η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ στα 16″33 (-2.4) και η σκυταλοδρομία 4Χ80μ. των αγοριών (Πατέλης, Ιμπραήμ, Κοκορέτσης, Παγτζής), που με νέο ρεκόρ 38″49 κατέκτησε την 7η θέση!!

Επίσης, μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η 14χρονη Έλενα Τσαπάκη, που στον προκριματικό του άλματος εις ύψος έκανε και αυτή μεγάλο ατομικό ρεκόρ με 1,45, ενώ στον τελικό κατάφερε να πάρει τη 13η θέση.

Η μικτή ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ200μ. (Κοκορέτσης, Εξάρχου, Παπασωτηρίου, Παγτζής), με νέο ρεκόρ 1’46″46, κατέκτησε την 11η θέση.

Ο Τάκης Αποστολόπουλος στα 1000μ. με επίδοση 2’56″88 πήρε τη 14η θέση, ενώ η Ιφιγένεια Παπασωτηρίου πήρε την 24η θέση στα 300μ. με 46″29. Ο Χριστόφορος Ρουσσινός ήρθε 11ος στη σφαίρα με 11,89 και 14ος στο δίσκο με 29,89. Η Κατερίνα Τερζή πήρε την 23η θέση στα 2000μ. με 7’54″60.

Τέλος, η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ80μ. των κοριτσιών (Κόλλαρα, Εξάρχου, Κισκήρα, Μέρο) πήρε την 36η θέση με 43″78, ενώ η Άννα Κόλλαρα είχε συμμετοχή στον προκριματικό του μήκους και πέτυχε επίδοση 4,19.

Η νέα γενιά του συλλόγου μας είναι εδώ και το απέδειξε στον αγώνα στόχο της χρονιάς!!

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας με την ευχή για ανάλογη συνέχεια!!

Πολλά συγχαρητήρια στους άξιους προπονητές μας, Κοκορέτση Κώστα, Καλοχέρη Όλγα, Βανταράκη Αντώνη και Καλτζίδη Ανέστη!!