Τέλος η φαρσοκωμωδία με τη Σαρανταπόρου, άνοδος στο σύνολό της από 1/9

Απρόσκοπτη πλέον η πορεία προς τον Υμηττό από την οδό Σαρανταπόρου, μέσω δεξιάς στροφής στην οδό Δελβίνου, αλλά και προς Άνω Χολαργό και Αγία Παρασκευή, μέσω αριστερής στροφής στην οδό Ανατολής | Συνακόλουθα, σε κάθοδο προς Χολαργό μετατρέπεται το σύνολο της παπαγιώτικης οδού Ξανθίππου, από την οδό Δελβίνου (πλατεία Αρχιπελάγους) έως την οδό 25ης Μαρτίου

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο (30/8) ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού αναφέρει:

«Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ενημερώνει τους πολίτες ότι, σύμφωνα με το ΦΕΚ 2054Β/2020, έχουν τεθεί σε ισχύ νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και τη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Συγκεκριμένα:

  • Η οδός Ξανθίππου, στο τμήμα από την οδό Δελβίνου έως την οδό Εθνικής Αμύνης, θα λειτουργεί με κατεύθυνση προς την Εθνικής Αμύνης. Ήδη έχει τοποθετηθεί η απαραίτητη οδική σήμανση για την ασφαλή και ομαλή ρύθμιση της κυκλοφορίας.
  • Θα ακολουθήσει άμεσα, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 1/9, αλλαγή στην οδό Σαρανταπόρου, και συγκεκριμένα στο τμήμα από την οδό Εθνικής Αμύνης έως την οδό Ανατολής και θα λειτουργεί με κατεύθυνση προς την οδό Ανατολής».